• Talv 2017/2018 restoranid ja baarid
Publikatsioon:

Talv 2017/2018 restoranid ja baarid

06 veebruar 2018

Iga poole aasta tagant avalikustab Suurbritannia BDO sisuka ülevaate restoranide ning baaride sektori viimastest trendidest ja väljakutsetest.

Lisaks teemadele nagu kauplemise arengusuunad, sektoris tegutsevate ettevõtjate ja investorite nägemus hetkeolukorrast turul ning kogutud andmete põhjal tehtud järeldused ja oodatavad tulevikuvõimalused, leiab käesolevast väljaandest ka 10 arengusuunda restoranide ning baaride maastikul aastaks 2018.

 

Kas teadsid, et aastal 2018 eeldatakse, et:

  • põhirõhk liigub üha rohkem alkoholivabade jookide tarbimisele;
  • köögipõhiste söögikohtade populaarsus on kasvamas, st. eelistatakse üha enam söögikohti, kus pakutakse toidu kaasa tellimise võimalust ning kohapeal einestamiseks puudub vastav ruum ning atmosfäär. See tagab ettevõttele madalamad kulud kinnisvara ning tööjõu arvelt; 
  • praegu kiirelt arenev tervisliku toidu trend, mida on selgelt märgata ka Eesti restoranides, on jõudmas etappi, kus restoranides hakatakse tervislikumaid toiduvalikuid pakkuma ka lastele ning söögikohtade sihtgrupiks valitakse üha enam peresid.

 

Soovid teada, mida BDO veel aastaks 2018 prognoosib? Heida pilk peale meie restoranide ja baaride väljaandele siit samast: